Fint besøk

27.11.2021
Nikolai, Kristian, Torgeir og Bendik
Nikolai, Kristian, Torgeir og Bendik

Asker, 27. nov. 2021

Fint besøk i fluepub`en på fredag kveld. Fire av gutta fra DoD Bærum hadde tatt seg en tur ut til Asker for å snurre på gamle sneller. Gutter av en ny generasjon lidenskapelige fluefiskere;

Som også mener at fluer skal være tørre og vak er å foretrekke. Av en klar årsak - det er det som er det morsomste fisket. Uten at de lar gjedda hvile i sivet av den grunn.

Som gjerne går 13 timer innover vidda i ett strekk, med 30 kilo på ryggen, for å oppleve drømmen - den stilleflytende elven der klekkingene er heftige og ørreten ruller i overflaten. Og får som fortjent - bældiger fisk.

Som deler turene, opplevelsene og fiskekjøret i engasjerte fortellinger, egenproduserte filmer og kunst på veggen - og inviterer deg inn i drømmen.

Som lytter med respekt til historien om pionerene som startet det hele. Men som heller ser fremover enn bakover, og vil aldri la gamle prinsipper stå i veien for å utforske nye fluer og spennende steder - utfoldelse og glede. Mens de planlegger neste tur.

Som elsker naturen og det fiske de bedriver - og takker ja til hjemmelaget pizza og en øl. Fine ungdommer med gode verdier. Dyktige fiskere. Det er svært så hyggelig og verdifullt når gammel historie møter ny, og du forstår at fluefiskets fremtid er i gode hender.

I takknemlighet - en fredag kveld i november.