Om meg

Hei. Jeg heter Henrik Lindblad. Bor i Asker og jobber i Oslo. Har en spesiell dragning mot fjell, vidde og elvebredder. Er over snittet fascinert av tørrfluefisket; jakten på den vakende ørreten, klekkingene, de tighte snørebuktene, det perfekte flytet, det riktige tilslaget og ikke minst utraset - "The Moment of Trout"

Foto: Eldar Hauge
Foto: Eldar Hauge

Bloggen ble til sommeren 2013. Jeg hadde en idè om å skrive om lidenskapen for fluefiske og natur. Skrive for meg selv, til meg selv og til de som kjenner meg. Jeg ville skrive fordi jeg synes det rett og slett er moro å sette ord på opplevelser og tanker. Da blir de så mye tydeligere. En måte å reflektere på - sette av tid til å tenke igjennom hvorfor jeg driver med det jeg driver med, og tenker det jeg tenker. For meg er fluefiske å oppleve, sanse og samhandle med naturen - og selvfølgelig forsøke å ta den store ørreten. Her på bloggen blir det lite tekniske utgreinger, men mye historier, meninger og følelser for denne lidenskapen. Bildene er ment å gjenskape noe av stemningen og forsterke øyeblikkene.

Å skrive om opplevelsene er å gå fra flyktige tanker til fast form. Bloggen blir min historiebok på utstilling. Den kan jeg dele med de som er interessert - og selv bla i når jeg har lyst til å mimre og drømme. Jeg tenker at lykken finnes i øyeblikkene. Du må bare lære deg å kjenne etter. "The Moment of Trout" handler noe om det - på et smalt smalt område.

It`s all about a passionate life. It`s all about the moments.