En klassereise - om ikke så lenge

16.05.2022
The Mayfly Pub - River Test 2019 (Eldar Foto)
The Mayfly Pub - River Test 2019 (Eldar Foto)

Asker, 16. mai 2022.

Dagene 25. til 29. mai. Hampshire, Stockbridge, River Test, River Itchen, Halford og Skues. Be ready! Vi er i gang med å pakke stang og stæsj, og letter snart fra Gardemoen - Kristian og jeg. Det er ikke lenge før vi står ved bredden til en av de berømte kalkelvene og kaster oppstrøms - kun oppstrøms. I primetime MayFly tid. Kanskje har vi også kjøpt oss hver vår sixpence og smårutet skjorte - og spiser black pudding til frokost. Tar en pint til lunch. På en pub ved elva. Vet ikke. Vi skal i vertfall på reise til England, og det på aller første klasse - når det gjelder historie, ørret, klekkinger og kultur for fluefiske. Nå skal far og sønn sammen oppleve omgivelsene der fluefiske-pioneren holdt til for hundre og femti år siden. Følge i deres fotspor. Selv var jeg der i 2019 - nå skal jeg tilbake med Kristian. Føre historiearven videre. Det blir stas.

Ser derfor ikke bort i fra at det kan bli noen klasseinnlegg fra turen, her på bloggen. Stemninger og øyeblikk - fisk og fluer - og litt Tweed. Følg med - utover i juni.

Tight Lines!

Merknad: Vi er så heldige at også Morten H, Terje H og to nære fiskevenner av dem skal ned på samme tid. Godt selskap og fine fluehuer alle sammen. Kjentmenn. Vi blir en super gjeng fra Norge.


Pakkingen har startet
Pakkingen har startet